Fakta

om uddannelsen Webudvikler

  • En SU-berettiget erhvervsuddannelse - hovedforløbet varer 49 uger

  • Hovedforløbet kan du fx tage i centrum af Aarhus - Kannikegade 12, 8000 Aarhus - efter gennemført grundforløb eller tilsvarende kvalifikationer

  • Er du min. 25 år med erhvervserfaring kan du muligvis optages direkte på vores hovedforløb

Læs mere herunder ...

Fremtiden er web

Kunne du tænke dig en karriere inden for webudvikling og -design præget af de nyeste teknologier?
Hvor du er ansat i fx et webburea, en it-virksomhed eller en web-afdeling i en større virksomhed, hvor du udvikler og vedligeholder apps og websites?
I en branche med stor efterspørgsel på arbejdskraft og gode muligheder for selv at starte en virksomhed op?
Så læs videre ...

Gode jobmuligheder og videreuddannelse

Uddannelsen kvalificerer dig til jobs inden for wedudvikling og -design, og der er stigende efterspørgsel på arbejdskraft i branchen. Så der er gode muligheder for at få et job, når du har gennemført uddannelsen.

Vi har et stort netværk og samarbejder med flere webbureauer og it-huse, og vi kan hjælpe dig med at få kontakt til branchen gennem projekter, frivillige praktikperioder eller andet.

Fart over feltet

Web-udvikling er en branche, som aldrig står stille, og der kommer hele tiden nye teknikker og teknologier. Så du skal altså være indstillet på at bruge masser af tid på at følge med og holde dig opdateret, så du hele tiden matcher branchens udvikling og efterspørgsel. Vi lover til gengæld, at du aldrig kommer til at kede dig!

Studiemiljø og fællesskab

Du bliver en del af et hyggeligt og uformelt studiemiljø, hvor vi er få undervisere til 2-3 klasser. Alle kender alle - og alle interesserer sig for webudvikling og internettets muligheder.

Du har mulighed for at blive hængende på skolen, når undervisningen er slut, hvis du har brug for ro til at studere videre. I må også bruge lokalerne, hvis I er nogle stykker, som vil spille Wii, afholde LAN-party, tæve hinanden i kortspil eller klassiske brætspil, fyre en fredagsbar af eller bare hygge og snakke efter skoletid. Sidste mand lukker og slukker!

Hør mere om uddannelsen

Kontakt vores studievejleder, Jan Høgh:

mail: jan@videndjurs.dk, tlf: +45 26 29 41 46

Hvad lærer du på uddannelsen?

  • Udvikling og design af hjemmesider og apps
  • Avanceret brug af grafiske værktøjer som for eksempel Photoshop og Illustrator
  • Fotoredigering
  • UX (User Experience) og navigationsdesign
  • Projektstyring og agil projektledelse med brug af fx SCRUM
  • Innovation og iværksætteri fx til brug for opstart af egen virksomhed

Digitalt håndværk

Du lærer et teknisk håndværk, som giver dig et professionelt kendskab til digital fotografering, grafik, billedbehandling, design og programmering af hjemmesider.

Uddannelsen er SU-berettiget.

Hvor kan du tage uddannelsen

Du kan fx tage uddannelsen i Aarhus, hvor hovedforløbet gennemføres i vores lokaler Kannikegade 12, Aarhus C. Du kan under visse omstændigheder blive optaget direkte på hovedforløbet - kontakt os for at høre om dine muligheder.

Grundforløbet afvikles fx af Aarhus Tech i Aarhus, Hansenberg i Kolding eller Viden Djurs i Grenå.

Læs mere om Webudvikler-uddannelsen på UddannesesGuidens side om webuddannelsen, hvor det også fremgår, hvor du kan tage uddannelsen.